Систем 48

27.05.2019. 07:00
Одељење за инспекцијске послове
Postovani, pre par dana kod stovariste Morava komerc, kod nadvoznjaka za naselje Bobiste bagerista je nesmotreno na moje oci udario u banderu, izcupao je iz asvalta i savio je skoro do zemlje. Ocekivao sam da svoje "delo" prijavi ali ocigleno da nije, tako da je rpavo cudo kako do sad nije pala na trotoar i ugrozila nekome zivot. Molim vas da izadjete na licu mesta i preduzmete nesto kako neko ne bi nastradao, stvar je vrlo ozbiljna. Hvala
РЕШЕН
Дана 27.05.2019. године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковац достављен је електронским путем поднесак по питању стања објекта постављеног на површини јавне намене у Лесковцу , у улици Ђорђа Стаменковића бб , у непосредној близини стоваришта МОРАВА КОМЕРЦ ДОО Лесковац.
Обавештавамо Вас да је сходно одредбама члана 13. Закона о инспекцијском надзору (,,Службени гласник РС“ , бр. 36/15 , 44/2018 – др. закон и 95/2018) Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца у складу са достављеним поднеском обавестило надлежно предузеће ЈП Урбанизам и изградњу Лесковац , ради предузимања хитних мера и радњи како би се тај ризик отклонио или умањио.