Систем 48

30.05.2019. 18:29
Одељење за инспекцијске послове
Molim gore navedenu komunalnu inspekciju da izadje u ulici Svetozara Miletica 7 kod Sinadinović Miroslava zvanog Mikeli, po pitanju čuvanje pčela na krovu kuće u naseljenom mestu. A znajući da je zakonom zabranjeno čuvanje pčela na teritoriji grada zato vas obavestavam, zbog bezbednosti moje porodice koja je inace alergicna i imam malo dete u kući. Unapred hvala.
РЕШЕН
Дана 30.05.2019. године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је електронским путем представка по питању држања пчела у Лесковцу у улици Светозара Милетића.
Обавештавамо Вас, да ће Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца извршити инспекцијаки надзор и предузети мере предвиђене Законом.
Поштовани, комунални инспектор Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца је извршио инспекцијски надзор над надзираним субјектом у улици Светозара Милетића бр.7, у Лесковцу, по питању држања пчела и изрекао меру у складу са Законом. По изреченој мери надзирани субјект је поступио и пчеле уклонио са дате локације, што је констатовано контролним инспекцијским записником.