Систем 48

26.06.2019. 12:44
Одељење за инспекцијске послове
Postovani,
Obracam Vam se sa molbom, oko resenja sledećeg problema. U ul. Stanoja Glavasa br. 34,g-din Markovic Dragutin, vec duži vremenski period cuva domace zivotinje (uglavnom svinje, ranije koze....) od kojih se siri nesnosni smrad,koji ugrožava boravak u nasim domaćinstvima i normalno porodicno funkcionisanje. Ucestala je pojava pacova, koji su nosioci zaraze i raznih bolesti.
Molim Vas,
za dalje instrukcije i obaveštenje oko resavanja tekućeg problema.
S' poštovanjem
РЕШЕН
Дана 26.06.2019. године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је електронским путем Ваша представка по питању држања домаћих животиња у улици Станоја Главаша бр. 34, у Лесковцу.
Обавештавамо Вас, да ће комунални инспектор Одсека за послове комуналне инспекције Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца извршити инспекцијски надзор над надзираним субјектом, а о предузетим мерама бићете накнадно обавештени.
Обавештавамо Вас, да је комунални инспектор Одсека за послове комуналне инспекције Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца извршио инспекцијски надзор, сачинио записник о утврђеним чињеницама на лицу места и изрекао мере надзираном субјекту. У току контролног инспекцијског надзора утврђено је од стране инспектора, да исти није поступио по наложеним мерама те ће се истом издати прекршајни налог.