Систем 48

16.07.2019. 09:34
Одељ. за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст.
Molim Vas da mi u ime građana ulica koje gravitiraju oko glavne ulice Sime Pogačarevića, i to pored same ulice sa leve strane i u ul. Koče Kapetana sa desne strane br. 48, 50 52 i 52a odgovorite kako je moguće da se ne uzmu u obzir domaćinstva koja nemaju kanalizacionu mrežu i to ne samo u ovim ulicama nego i prema Vlasotincu sa druge strane starog autoputa i prema Kvantaš pijaci. Naime saznali smo i uputili smo zahteve svim relevantnim službama i samom gradonačelniku da će se vršiti rekonstrukcija puta prema Vlasotincu i da će se ujedno raditi i kanalizaciona mreža. Molimo Vas da imate u vidu da ukoliko nam sada ne izađete u susret sva domaćinstva koja su u tom delu više nikada neće moći da dobije priključak na kanalizacionu mrežu . Unapred zahvalni žitelji navedenih ulica u Naselju Podrum.
ps. Ukoliko niste nadležni molimo Vas da nas uputite onome ko je nadležan. Sa ovom problematikom obratili smo se Mesnoj zajednici Morava, JP Urbanizam i izgradnja, gradskom veću i gradonačelniku u pisanoj formi ali se Vama obraćamo javno jer smatramo da je najviše u vašoj nadležnosti. Hvala Vam još jedom
РЕШЕН
"ПОШТОВАНИ"

Планом и програмом инвестиција и комуналних одржавања за потребе града Лесковца за 2019 год. са финансиским планом предвиђена је изградња канализације у делу улице Симе Погачаревића и делу старе обилазнице у вредности од 37 200 000,00 динара.
Радови на делу старе обилазнице од МК Месаре до улице Коче Капетана (примарни део канализације по плану генералне регулације бр.8 који је усвојила скупштина града) су у постуку прко Ј.П Урбанизма и изградње Лесковац.
Наставак постука за секундарни део канализације у улици Коче Капетана је тренутно онемогућен због нерешених имовинских односа
Услови за наставак радова за наведену улицу се стичу када се нерешени имовински односи реше у складу са законом и тиме се стекну услови да се покрене поступак рада на канализацији у улици Коче Капетана.