Систем 48

17.07.2019. 13:52
Одељење за инспекцијске послове
Дана 17.07. радсници Топлане су скидали радијаторе из стана на 9. спрату зграде. Притом су приликом одношења радијатора уништили машинским уљем из истих лиф, простор испред лифта, ходник испред лифта, ходник и степенице на улазу у зграду и једноставно одшетали ко да ништа било није. Молим Вас да поступите по вашим овлашћењима и најоштрије казните злочинце, јер се оваква бахатост и неодговорност само тако може назвати.
РЕШЕН
Дана 17.07.2019.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је Ваша представка електронским путем, по питању стварања нечистоће у заједничким деловима стамбене зграде у улици Илије Стреле бр.14, у Лесковцу, а против ЈКП „Топлане“ Лесковац.
Обавештавамо Вас, да је након прикупљених података од значаја за инспекцијски надзор од стране ЈКП „Топлане“ Лесковац и професионалног управника Стамбене заједнице Николе Ниношевића, утврђено да је предметно питање решено, односно да је професионални управник предузео мере ради довођења заједничких делова зграде у уредном стању.