Систем 48

23.07.2019. 07:53
Одељење за инспекцијске послове
Molim Vas da mi odgovorite kako je moguće da i posle više od godinu dana od kako smo kao grupa građana ul Koče Kapetana br. 30,32,38,46,48 и ББ koja je prijavila divljanje Đorđević Gradimira,oca i sinova Đorđević Dragana, a od skoro od kako se vratio iz inostratnstva i Đorđević Zoran i dalje nadograđuju nelegalizovane objekte bez odobrenja i dozvola, s tim što smo direktno pre 20 dana telefonom pozvali i prijavili početak radova lično Načelniku građevinske inspekcije koji naravno nije čak ni poslao ekipu da to proveri. Radi se o tome da je izgradnjom objekata izvršio zauzeće javne površine кp. 14287 pored pruge, što i nije tako strašno uzimajući u vidu da je ranije zbog čega smo i reagovali van svog dvoriišta postavio i poljski WC, i uradio i tri septičke jame na istoj površini. To nije bilo dovoljno pa je od skora pustio i da voda koja izlazi (sudopera i veš mašina ) ili ko zna od kuda ide direktno na put o čemu se možete lično uveriti izlaskom na teren ( ukoliko neko ne dojavi pre toga da to ne radi). Naime imamo osećaj da iako još uvek smatramo da je ovo Država prava da je neverovatno da njima baš niko ne može stati na put i stavlja sumnju na Vaš rad.
O ovome smo Vas i pismeno obavestili i dostavili čak i slike svega što je urađeno i do danas to i dalje stoji s tim što je sada nadogradio i krov na kući i svu vodu sa krova odveo dirktno na put. Želimo da verujemo da ćete sada kada vam se javno obraćamo uraditi posao za koji ste nadležni.
Ukoliko ne postupite po našem zahtevu spremni smo da slučaj prijavimo višoj instanci Regiona ili Republike. Ako već nemamo normalnu ulicu bez ikakve infrastrukture obuzdajte ovakve uzurpatore koji ne koriste ovu ulicu da nama koji nemamo drugu alternativu omogućite normalno kretanje, a nelegalne objekte i septičke jame koje još jednom napominjemo prolaze pored vodovodne mreže za sva domaćinstva izmeste u svoja dvorišta. Ne postupajući po prijavi Vi ćete biti direktno odgovorni za sve ostale posledice.
ps. Ovaj dopis u ovom obliku biće prosleđen i svim ostalim institucijama u Republici sa potpisima i kopijom pisanog zahteva od pre više od godinu dana dostavljenog lično na šalteru odelenju za inspekcijske poslove.

Zahvalni i zabrinuti građani navedene ulice.
НЕНАДЛЕЖАН
Обавештавамо Вас у вези Ваше представке од 23.07.2019. године која се односи на нелегалну градњу и заузеће јавне површине КП. Бр.14287 КО Лесковацу улици Коче Капетана , од стране Ђорђевић Градимира, да је извршена контрола дана 24.07.2019 године и да је утврђено да се у тренутку контроле не врши никаква градњ а увидом у катастар непокретности је утврђено да се поменута парцела КП. Бр.14287/1 КО Лесковацу води на Јавно предузеће „железнице србије“ па вас упућујемо да се обратите поменутом предузећу.