Систем 48

23.07.2019. 11:30
Одељење за инспекцијске послове
Selo-Predejane 16222
Ul-7 juli br 24
Postoji kuca u kojoj su vlasnici umrli pre 10 god i vise ILIC TIMCA NENAD njegovi naslednici isto toliko nisu dosli niti posecuju istu.Pritom se kuca sama po sebi srusila i omogucila izvsnredne uslove zs zivot svih mogucih gmizavca i ostalih opasnih zivotinja.Zahtev saljem licno jer nas deli samo metar od kuce i opasnost od istih je velika..trava korovi su toliki da polako kuca pocinje da lici na Amzonsku prasumu i vise puta smo videli zmije da izlaze odatle KOJU NAMA prestavlja opasnos.molimo da u sto kracem roku jer kuca izlazi na glavni put gde prolaze puno deca.unapred zahvalni STOSIC.
РЕШЕН
Dana 23.07.2019.godine Odeljenju za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Leskovca dostavljena je Vaša predstavka po pitanju održavanja ostale površine i otvorene površine vidljive sa površine javne namene u urednom stanju, a protiv vlasnika iste. Obaveštavamo Vas, da će inspektor nakon prikupljenih podataka od značaja za inspekcijski nadzor kao i neposrednim uvidom na licu mesta preduzeti mere u skladu sa zakonom, o čemu ćete biti naknadno obavešteni.
Dana 01.08.2019. godine, dostavljac odeljenja za opstu upravu i zajednicke poslove grada Leskovca, dostavio Vam je u vratima stana obavestenje gde mozete preuzeti obavestenje br. 1817/19 od 25.07.2019. godine Odseka za poslove komunalne inspekcije, sa rokom preuzimanja od 15(petnaest) dana, u vezi Vaše predstavke preko sistema 48 grada Leskovca od 23.07.2019. godine, protiv naslednika, vlasnika kuće, sada pok. ILIĆ TIMČA NENAD, koji godinama ne posećuje objekat a koji je u potpunosti zapušten, obrasao korovom, i dr. i ruži naseljeno mesto Predejane.
S obzirom na to , da Vaša predstavka sadrži nedostatke koji sprečavaju organ, Odsek za poslove komunalne inspekcije Odeljenja za inspekcijske poslove grada Leskovca za postupanje po njemu, iz tog razloga, upućeno Vam je Obaveštenje br. 1817/19 od 23.07.2019. godine, da je potrebno da u roku od osam(8) dana od dana prijema ovog obaveštenja dopunite podnesak sa ličnim podacima naslednika bivšeg ILIĆ TIMČA NENADA (ime, prezime ulica, mesto stanovanja) radi postupka predstojećeg inspekcijskog nadzora i u odnosu na to, nalaganja mera uređenja dvorišnog prostora, sa obrazloženjem, ako VAŠ zahtev ne dopunite u ostavljenom roku, isti će biti odbačen, kao neuredan, shodno odredbama čl. 59.ZOUP-a, (" sl. glasnik RS", br. 18/2016).
Do dana izrade ovog Obaveštenja, niste preuzeli pismeno u ostavljenom roku, niti ste dopunili predstavku sa traženim podacima, zbog čega nema uslova za dalje vođenje postupka po navodima iz Vaše predstavke, sa čime ste prethodno i upoznati preko tel. br. 063/8850608.