Систем 48

25.10.2019. 06:19
ЈП Урбанизам и изградња
OVAJ ZAHTEV JE UPUCEN
Одељ. за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст.
Захтев:
Postovani,
Molim da sanirate udarne rupe na trotoaru u ul. Mose Pijade ispred ulaza u stambenu zgradu kod broja 9 i 7. Na ovom delu trotoara se je nemoguce kretati od rupa. Napominjem da su se komsije obracale vise puta JP Urbanizam i izgradnja, ali su rekli da je to nadleznost Odeljenja.
Статус:
РЕШЕН
Одговор:
„ПОШТОВАНИ“


Површина за коју сте нам се обратили не спада у тротоар и не може се санирати преко летњег одржавање за које задужена „ЈП Урбанизам и изградња“.
У вашем случају ради се јавној површини за чије је уређење предвиђена посебна законска процедура. После усвајања предлога за уређење мора се испоштовати законска процедура за израду пројекта и избор извобор извођача радова.
Увидом на лицу места јасно се види да је спорна површина доста пропала и да је Ваш захтев оправдан за уређењем предлажемо Вам да преко месне заједнице покрнете званичан поступак за уређење(изградњу) нове површине за наредну годину и исти упутите ЈП Урбанизаму и изградњи како би Одељ. за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст. обезбедило потребна материјална сретва.
OVO ODELJENJE NAS UPUCUJE NA MESNU ZAJEDNICU I VAS, JP URBANIZAM I IZGRADNJU, MOLIM DA JOS JEDNOM RAZMOTRITE OVO I POKUSATE DA RESITE PROBLEM. HVALA.
ИНВЕСТИЦИЈА НИЈЕ ПЛАНИРАНА
Poštovani,

Kako ste dobili objašnjenje i uvid o postupku za rešavanje vašeg zahteva, postupite po predlogu i preko MZ pokrenite zvaničan postupak.