Систем 48

31.10.2019. 16:51
ЈП Урбанизам и изградња
Poštovani ,

Možda ćete se oglasiti ne nadležnim , a u tom slučaju vas molim u svoje i ime žitelje Mlinske ulice , da mail prosledite nadležnom.

Radi se o stubovima sa lozicama koje su pre par godina postavljene na izuzetno uskom trotoaru u Mlinskoj ulici .

Ne možemo da se krećemo u dvoje već kolona jedan po jedan , ne možemo da držimo otvoren kišobran jer mesta nema , ako se susretnemo sa prolazniko jedan mora da siđe na kolovoznu traku čime su ugroženi životi ne samo žitelja već i prolaznika , ne mogu da prolaze invalidska kolica jer ste suzili ionako uzak trotoar .

Stubovi , koji su izuzetno nekvalitetni , su počeli pri dnu da rđaju , i da se krive . Mogu i da padnu i nekog povrede. To verovatno nikoga i ne interesuje .

Usađene loze oko stubova su se u međuvremenu razgranale , ogromne su tako da i one sužavaju prostor za prolaz. Ali , ono opasnije je , da od tih loza koje su jako široke nemamo preglednost pri prelasku Mlinske ulice , koja je saobraćajno veoma prometna , te neko može i da pogine . Verovatno i to nije važno.

Žitelji Mlinske ulice apeluju na nadležne službe da dođu i srede stanje koje su napravili postavljanjem ovih stubova i sadnjom ovih loza. Ovo ne liči više nii na šta , a niko za to i ne mari.

У РАДУ
Poštovani,u toku sledeće nedelje biće srezane puzavice.