Систем 48

15.11.2019. 10:38
ЈП Урбанизам и изградња
Poštovani ,


31.oktobra sam vam se obratio sa zahtevom i molbom za sređivanje Mlinske ulice , tačnije stubova koje ste postavili na inače veoma uskom trotoaru ove saobraćajno prometne ulice . Vaš odgovor je tada bio " u radu " , i da ćete problem rešiti" u toku naredne nedelje " . Ta nedelja je već prošla, a niste ništa uradili.

Molim vas u ime žitelja Mlinske ulice i slučajnih prolaznika , da u cilju bezbednosti problem rešite . Kad ste već nesrećno postavili te nakaradne stubove i loze oko njih , to i održavajte tako da nam ne ugrožava bezbednost.

Orežite loze .

Mnogi stubovi su već korodiralipri dnu i počeli da se krive . Očekujemo da svakog trenutka počnu da padaje . U pravu je vlasnik auto škole Palma koji je isekao stub ispred svoje kuće i kancelarije u Mlinskoj ulici.
Prolaz dve osobe između stubova i kuća na toj strani Mlinske ulice je nemoguć . Polaz dečijih kolica je nemoguć na toj strani ulice . Prolaz invalidskih kolica takođe . Mimoilaženje dve osobe je nemoguće . Potrebno je da jedna osoba siđe na kolovoznu traku i svoj životizloži opasnosti da neki automobil naleti na njega . Napravili ste , blago rečeno , užas na trotoaru , od saobraćajno veoma prometne Mlinske ulice . I to vas, na žalost , ne interesuje .

Stubovi mogu da padnu , da nekog i povrede , ali vas to ne interesuje.

Takođe , sa suprotne strane Mlinske ulice postoji drveće koje je jako visoko . Vetrovi su jaki i može da dođe do pada velikih grana . Često i padaju pojedine grane . To naravno može da napravi materijalnu štetu ili da nekoga povredi . Orežite to drveće .Da izgleda lepo i da bude bezopasno po ljude.

Ne znam šta je potrebno da uradimo kako biste se vi pokrenuli i uradili ono što je inače vaš posao.

Očekujemo da adekvatno regujete.
У РАДУ
Poštovani,počeli smo sa orezivanjem drveća i ostalog rastinja na teritoriji grada Leskovca.Mlinska ulica je u planu i postupiće se po vašem zahtevu.