Систем 48

21.11.2019. 15:53
Одељ. за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст.
Crni Walkswagen.U registraciji LE-brojevi i slova VT ili tako nesto.Zacuo,se prasak.Kao da je neko oborio kapiju.Kada sam izasao na prozor,videh da je covek slomio retrovizor,o banderu.Naime deo ul.Branka Radicevica ionako tesan postaje jos,tesniji, kada se isparkiraju, pred garazom ponajvise crni audi.Ni meni to ne smeta, jer nisam vozac, ali to itekako predstavlja, problem, i za stanare, ul.Branka Radicevica, pa i onima iz Doma Studenata, koji kamionom dopremaju ugalj za grejnu sezonu, ali i kad svako od komsija, pa i mi, nabavimo drva za zimu, a stanari ul.Br.Radicevica bas tada moraju", da prodju.
РЕШЕН„ПОШТОВАНИ“


Вашим обраћањем нисте конкретно поставили питање или зартажили од Одељ. за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст. конретне захтеве за које смо надлежни. Из контекста обраћања дошли смо до закључка да се по Вама ради о неовлашћеном заустављању и паркирању возила на коловозу и тротоару и и привременом заузећу истих.
Обавештавамо Вас да се за наведене проблеме можете обратити комуналној полицији, а уколико сматрате да је потребна измена режима саобраћаја Одељењу за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст. која је у обавези да изласком на терен утврди исправност Вашег захтева и преузме одговарајуће мере у складу са законом и правилима сtруке.