Систем 48

16.12.2019. 08:33
Одељење за инспекцијске послове
Gradjevinskoj inspekciji:
Molim Vas,da izadjete na licu mesta ( ul.Jablanicka br.6 ,Vinarce)gde na jednoj parceli koja je u vlasnistvu Mitic Zorana 50%,i isto toliko Navip Plantaze,doticni Zoran gradi jamu za stajnjak.Parcela nije isparcelisana i nezna se koji je ciji deo,te samim tim mislim da i nemoze da gradi jamu za stajnjak,kojoj realno nije ni mesto pored puta.
Molim Vas,daintervenisete,sto pre,jer mi prolazimo tom ulicom i samim tim bi smo prolazili pored jame za stajnjak.Hvala
У РАДУ
Дана 16.12.2019.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је електроснким путем представка по питању изградње јаме за стајњак у улици Јабланичкој, у Винарцу.

Обавештавамо Вас, да ће Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца након прикупљања података од значаја за предстојећи надзор, путем непосредног сазнања и информисања и на други одговарајући начин, извршити инспекцијски надзор и предузети мере предвиђене Законом.
О исходу покренутог поступка ванредног инспекцијског надзора и предузетим мерама, надлежни инспектор Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, обавестиће подносиоца представке на начин предвиђен Законом.