Систем 48

16.12.2019. 08:58
Одељење за инспекцијске послове
Gradjevinskoj inspekciji:Molim Vas,da izvrsite inspekciski nadzor u ul.Jablanicka ,selo Vinarce.U toj ulici trenutno se gradi objekat za odlaganje stajnjaka pored same ulice.Naglasav ,gradnju vrsi Zoran Mitic,na parceli ciji je vlasnik 50 % Mitic Zoran a isto toliko Navip Plantaza u stecaju,pa samim tim mislim da nije moguca nekog objekta a posebno ne stajnjaka pored puta.Molim ,vas da uradite onako kako zakon nalaze.Hvala.
У РАДУ
Дана 16.12.2019.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је електроснким путем представка по питању изградње јаме за стајњак у улици Јабланичкој, у Винарцу.

Обавештавамо Вас, да ће Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца након прикупљања података од значаја за предстојећи надзор, путем непосредног сазнања и информисања и на други одговарајући начин, извршити инспекцијски надзор и предузети мере предвиђене Законом.
О исходу покренутог поступка ванредног инспекцијског надзора и предузетим мерама, надлежни инспектор Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, обавестиће подносиоца представке на начин предвиђен Законом.