Систем 48

18.02.2020. 10:05
Одељ. за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст.
Poštovani, dok ostali ćute.
U ulici, Mlinska 146, tačnije gde je hipermarket „Roda“, u poslednje vreme dopire, nesnošljiva, buka, brujanje, vibracije, koje remete, i razgrušavaju normalan san.
Da li je kao i u slučaju stanara, iz ulice 7.juli, od novog Maxi marketa na Bulevaru Oslobođenja, takođe, zbog velikog broja, ventilacionih i rashladnih uređaja, (isparivači, klime ventilatori, ) prisutna mašinska buka, ja to ne znam, poslednjih noći, ne mogu da spavam normalno, jer te vibracije, dopiru, poput, prigušene muzike, noću, i ja prosto sanjam ,a čujem ove neprijatne zvuke, koji kreću uveče, čuju se noću, pa sve do jutarnjih sati.
Znam da ovde nema života, ali šta je tu je, što bi rekao defektolog,“:moraš sve to da podneseš“, jer sam u jednom periodu, imao problema sa sluhom, zbog drugačije buke, od preglasne muzike.-
-Ne znam da li „dobre komšije“,znaju koliki je propisan nivo buke, u naseljenom mestu, jer hipermarket,“Roda“, nije u industrijskoj zoni, i da li se uopšte poštuje, javni red i mir, i vreme, predviđeno za odmor.
Ako nakon eventualnog merenja,buke, nivo bude „u granicama normale, i normalan“ onda to „ne pije vodu“,za stanare porodica, koje žive, u neposrednoj blizini, u vazdušnom prostoru, što bi se reklo, jako blizu.
Hvala na razumevanju.
РЕШЕН„ПОШТОВАНИ“

Наведени проблеми нису у надлежности Одељ. за ком.-стамб. послове, саобраћај и инфраст. па се Вашим захтевом морате обратити Oдељењу за инспекциске послове –инспекцији за заштиту животне средине