Систем 48

18.02.2020. 11:29
Одељење за инспекцијске послове
Poštovanje, želeo bih da ukažem na problem bezbednosti dece na igralištu u naselju Podrum (iza Zlatnog traga). Naime, osim što je na toj lokaciji na ulazu u grad sve zatrpano smećem (pretpostavljam iz pomenute trgovine), na istoj lokaciji je prevelika količina stakla od razbijanih flaša (takođe iz pomenute trgovine). Igralište ne samo da nije bezbedno za korišćenje, već je jako opasno i da se do njega dođe iz bilo kog pravca. Sve je prekriveno staklom, i prilaz i igralište i tzv. klackalice oko kojih je razbacano staklo. Na toj lokaciji se svakodnevno okuplja veliki broj maloletne dece koja se rekreiraju u ovim toplim danima i koja su direktno izlozena opasnosti.
Molim nadležne da provere ove tvrdnje i preduzmu potrebne mere kako bi se problem otklonio i eventualno počistilo smeće.
Srdačan pozdrav
У РАДУ
Дана 18.02.2020.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електроснким путем поднесак по питању заштите чистоће на јавним површинама и одржавања јавних зелених површина у Лесковцу, у насељу Подрум.
Обавештавамо Вас, да ће Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца након прикупљања података од значаја за предстојећи надзор, путем непосредног сазнања и информисања, предузети мере предвиђене Законом.