Систем 48

18.02.2020. 18:45
Одељење за инспекцијске послове
POSTOVANI POSLE 7 DANA OD NASTANKA PROBLEMA U GRDELICI U ULICI 15 SEPTEMBAR A KOJI SE OGLEDA U RASKOPANOJ ULICI - JAVNA POVRSINA ISPRED BROJA 14. DOSLO JE DO KVARA U VODOVODNOJ INSTALACIJI A POSLE CEGA JE JKP GRDELICA IZVODILA RADOVE NA SANIRANJU PROBLEMA KOJOM PRILIKOM PROBLEM NIJE RESEN. ISPRED MOG ULAZA U DVORISTE MOJE KUCE POSTOJI RUPA PUNA VODE RAZMERA 2 X 2 METARA. KAKO SAM U NEMOGUCNOSTI DA ULAZIM I IZLAZIM IZ DVORISTA A IMAM BOLESNU MAJKU , MOLIM VAS DA HITNO REAGUJETE I PREDUZMETE MERE U SKLADU SA VASIM OVLASCENJIMA I U SKLADU SA ZAKONOM KAKO BI PROBLEM BIO RESEN . UNAPRED ZAHVALAN GORAN RADOVANOVIC.
У РАДУ
Дана 18.02.2020.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електроснким путем поднесак по питању раскопавања јавне површине ради отклањања последица насталих дејством више силе или квара на водоводним инсталацијама у Грделици, у улици 15. септембар.
Обавештавамо Вас, да је сходно одредбама члана 13. Закона о инспекцијском надзору („Службени гласник РС“, бр. 36/15, 44/2018 - др. закон и 95/2018) Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца у складу са достављеним поднеском, а након прикупљања података, обавестило надлежно предузеће ЈКП Грделица коме је поверено обављање послова из области комуналне делатности на територији Грделице, ради предузимања хитних мера и радњи како би се тај ризик отклонио или умањио.
Такође Вас обавештавамо, да ће Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, извршити надзор и предузети мере предвиђене Законом, о чему ће те бити обавештени на начин предвиђен Законом.