Систем 48

14.04.2020. 15:56
Одељење за инспекцијске послове
Postovani,
Problem koji prijavljujem je vec prijavljivan i delimicno resen,samo sto se ponavlja opet.
Stajnjak koji ste bili nalozili da se ukloni oktobra meseca prosle godine u uj.Jablanicka ,selo Vinarce se opet gomila ispred jedne od kuca.Ne iznosim ovde imena ,po vasim onstrukcijama ali kad budete izasli na teren videcete samo o cemu ja pricam.
Molim Vas,da regulisete ovaj problem jer ovo je vez drsko.
Hvala unapred,uz napomenu da ljudi koji ovo rade pokisavaju da iskoriste ovu tesku situaciju u zemlji.
У РАДУ
Дана 21.04.2020.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електроснким путем поднесак чија садржина указује на питања везана за услове и начин држања домаћих животиња и заштиту чистоће на површинама јавне намене.
Имајући у виду да сте дана 15.04.2020. године електронским путем обавештени да је Ваш поднесак, по напред наведеним питањима, уредно достављен овом Одељењу, као и да ће се потупање по истом наставити по престанку ванредног стања, још једном Вас информишемо да ће Одсек за послове комуналне инспекције Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, извршти инспекцијски надзор и предузети мере предвиђене Законом, по престанку ванредног стања, сходно одредбама одлуке Владе Републике Србије од 15. марта 2020.године, Уредбе о примени рокова у управним поступцима за време ванредног стања ("Службени гласник РС", број 41/2020) и Закључка ("Службени гласник РС", бр. 35/2020 и 37/2020) Владе Републике Србије o обустави рада са странкама путем непосредног контакта.