Систем 48

15.04.2020. 08:48
Одељење за инспекцијске послове
Postovani,
Zivim u Jablanickoj ulici u selu Vinarce.Imam problem st neke komsije izbacuju stajnjek iz svoji stala bukvalno na ulicu .Smrad se siri da prosto nemoze da se dise.Sa ovim slucajem ste vec upoznati ali ga niste resili i pored toga sto ste ustanovili stanje na terenu.
Molim Vas da izadjete na teren i utvrdite jos jednom stanje i na kraju i preduzmete odredjene mere jer ovo je postalo neizdrzivo.
Jedan od njih je napravio bazen koji ne prazni i koji je pun i prepun,a jedan slovima izbacuje na ulicu.
Napominjem da cu preduzeti sve sto mi po zakonu pripada da ovo resim.jos nesto: prijavu od 16.10.2019 godine nemogu da nadjem na vasem sajtu sto mi nije jasno kako.
Molim Vas uradite svoj posao do kraja i da mogu da zivim na miru
У РАДУ
Дана 21.04.2020.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електроснким путем поднесак чија садржина указује на питања везана за услове и начин држања домаћих животиња и заштиту чистоће на површинама јавне намене.
Имајући у виду да сте дана 15.04.2020. године електронским путем обавештени да је Ваш поднесак, по напред наведеним питањима, уредно достављен овом Одељењу, као и да ће се потупање по истом наставити по престанку ванредног стања, још једном Вас информишемо да ће Одсек за послове комуналне инспекције Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, извршти инспекцијски надзор и предузети мере предвиђене Законом, по престанку ванредног стања, сходно одредбама одлуке Владе Републике Србије од 15. марта 2020.године, Уредбе о примени рокова у управним поступцима за време ванредног стања ("Службени гласник РС", број 41/2020) и Закључка ("Службени гласник РС", бр. 35/2020 и 37/2020) Владе Републике Србије o обустави рада са странкама путем непосредног контакта.