Систем 48

05.03.2021. 13:34
Одељење комуналне полиције
POSTOVANI,
Pozivam se na moj zahtev upucen komunalnoj inspekciji, koja me uputila na vas, koji u potpunosti prenosim, 18.07.2020 preko saltera sa molbom za informaciju koja je sluzba u Leskovcu obavezna da vesi kontrolu isticanja drzavne zastave na drzavnim institucijama kao i njihov izgled i mesti isticanja.
18.08.2020 dobio sam informaciju da je predmet u toku i da cu o ishodu postupka biti obavesten elektronskim putem na naznacenoj mail adresi sto do danasnjeg dana nisam dobio.
Ujedno Vas molim da naterate sve drzavne institucije na ovu zakonsku obavezu,npr.Elektrodistribuciju,poste u opstini ili je bolje da ih ne postavljaju kao sto jadno izgledaju na Tehnoloskom fakultetu,Centru za soc.pomoc i druge.Prava je milina videti zastave koje su istaknute na zgradi SO Leskovca,na zgradi osmospratnice i pozorista u Leskovcu koje kod nas gradjana podizi patriotizam i vidimo njihovu odgovornost.
Molim Vas da ovu moju primedbu shvatite kao dobronamernu.
Uz zelju da nasu saradnju nastavimo u smeru otklanjanja ovakvih i slicnih propusta drzavnih institucija opstine Leskovac,sedacno Vas pozdravljam.
НЕНАДЛЕЖАН
Поштовани,
Као што смо Вас обавестили дана 03.03.2021 године, да захтев нисте упутили Одељењу комуналне полиције већ Одељењу за инспекцијске послове - комуналној инспекцији, за даље информације о предузетим мерама, упућујемо Вас да се обратите поменутом Одељењу.