Систем 48

06.07.2021. 17:34
Одељење за инспекцијске послове
Molim, vas, koliko je potrebno vremena da se resi prijava od 29.4.Prijava se odnosilo na stajnjaka u ul. Jablanica u selo Vin
arce. Zelim da vam sugerisem da na 35 + ziveti gde stajnjaka siri svoj miris bez kontrolu nije bas prijatna a ako zeli te ni zdravo. Ako je potrebno poslacu vam istrazivanje koje kaze da amonijak u vazduhu steti zdravlja. NARAVNO u odredjenoj koncetraciji a koncetraciji povecava kolicina stajnjaka I temperature vazduha. Hvala
У РАДУ
Дана 06.07.2021.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електроснким путем поднесак чија садржина указује на питања везана за услове и начин држања домаћих животиња у насељеном месту Винарце.

Обавештавамо Вас да је поднесак уредно достављен овом Одељењу, те да ће Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца, након прикупљања података од значаја за вршење инспекцијског надзора предузети мере утврђене Законом.
О исходу поступка инспекцијског надзора накнадно ћете бити обавештени.

Такође Вас обавештавамо да по поднеску од 29.04.2021.године Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца поступало у складу са Законом.