Систем 48

20.10.2015. 13:08
Одељење за инспекцијске послове
Захтев:
Molim nadležnu sluzbu,da se vlasniku Pesicu Goran skrene pažnja o parkiranju vozila u ulici Dusana Maksimovica koja je slepa ulica.Auto je parkiran vise od dve godine i ne pomera se tako da kola koja treba da prodju ne mnogu i kamioni radi istovara drva jer je sada sezona.Kola su stranih registracija i verovatno nisu registrovana jer stoje vec dve godine.Apelujem da auto pomeri jer ne moze da se prolazi a sada je otezano jer je kisa a ulica je blatnjava i nema alsfalta.Nadam se da cete resiti ovaj problem i unapred hvala !
РЕШЕН
Obaveštavamo Vas da je po prijemu Vašeg zahteva dostavljenog elektronskim putem komunalna inspekcija Gradske uporave za inspekcijske poslove grada Leskovca dana 21.10.2015. godine izvršila inspekcijski nadzor u ul. Dušana Maksimovića u Leskovcu i istom prilikom utvrdila navode iz zahteva.
Obzirom da je komunalna inspekcja u toku utvrđivanja činjeničnog stanja obaveštena da će motorno vozilo stranih registarskih oznaka biti uklonjeno sa površine javne namene. Dana 22.10.2015.godine u 9,10 h izvršila je konatrolni inspekcijski nadzor u ul. Dušana Maksimovića i utvrdila da je isto vozilo uklonjeno sa površine javne namene.