Систем 48

17.11.2015. 12:58
Одељење за инспекцијске послове
U ulici Rade Metalca br 29 poslednja dva meseca se cuvaju odrasli muzjak nemackog ovcara i zenka samojeda u vlasnistvu Zorice Stanojevic. Psi su bez ikakvog nadzora i veoma agresivni. Cinjenica da je ulica prometna zbog velikog broja dece kao i odraslih koji prolaze do Vise poslovne kole a da psi bez nadzora uznemiravaju prolaznike, posebno decu, kao i stanare okolnih objekata. Molim Vas da sto pre reagujete. Slike ne bih dodao, video snimak bi dao pravi uvid u stanje stvari, ali na zalost, ne postoji ta opcija.
РЕШЕН
Gradskoj upravi za inspekcijske poslove grada Leskovca, uputili ste zahtev elektronskim putem radi pokretanja postupka protiv Stanojević Zorice po pitanju držanja pasa u Leskovcu u ul. Rade Metalca br. 29. Obaveštavamo Vas, da je dana 18.11.2015. godine komunalna inspekcija Gradske uprave za inspekcijske poslove grada Leskovca izvršila uviđaj na licu mesta u ul.Rade Metalca br. 29 i tom prilikom utvrdila da Stanojević Zorica u dvorištu u ul. Rade Metalca br. 29. drži dva psa ženku samojeda starosti do 5 godina i mužjaka nemačkog ovčara. U trenutku kontrole psi su se nalazili zatvoreni u boksu koji držalac pasa održava u urednom stanju. Prilikom izvršene kontrole komunalnom inspektoru date su na uvid potvrde o vakcinaciji overene od strane veterinarske stanice "Vetland" Kragujevac, za oba psa. Istom prilikom je utvrđeno da se na ulaznim vratima - kapiji na vidnom mestu nalazi istaknut natpis kojim se obaveštava na prisustvo psa.
Shodno napred navedenom obaveštavamo Vas da komunalna inspekcija Gradske uprave za inspekcijske poslove grada Leskovca nema uslova za pokretanje postupka protiv Stanojević Zorice po pitanju držanje pasa u Leskovcu u ul. Rade Metalca br. 29.