Систем 48

08.02.2016. 07:00
Одељење за инспекцијске послове
Inspektor za zaštitu životne sredine sto se tice Lvac kafane,nema pojma!!! Kad je bio ,u koliko stai kako je on ustanovio da je sve u redu,kad je za ovaj viken buka iz kafane bila strasna narocito u subotu na nedelju kada je i milicija intervenisala.Da li vi stitite tog vlasnika ,?Objasnite tu kako ste ustanovili i kada ste ustanovili da je sve u redu,dajte zapisnik, prikazite .Vise nema smisla sa maltretiranjem od strane doticnog i nesposobnog inspektora sa vase strane.Da li trebamo da se preko suda izastitimo i preko ministarstva u Beogradu.Nista ne trazimo vise od postovanja zakona i dozvoljenosti jacine buke koliko je propisana.Pa u stanu se vise cuje muzika od basa i saksofona nego televizor na minimalnu jacinu ukljucena.Ne pustaju klasicnu muziku pa da se ublazi jacina nego se svi moguci uredjaji pojacaju maksimalno da se cuje i sa strane da kafana radi i da dodju gosti sto vise.Ako ne mozete da resite proble kazite da nadjemo drugo resenje!!!
РЕШЕН
Postupajuci po Vašem zahtevu dostavljenom elektronskim putem preko SISTEMA 48, dana 08.02.2016 godine, a po pitanju ugrožavanja životne sredine bukom koja nastaje upotrebom muzičkih uređaja u kafani SUR "Lovac" u ul. Svetoilijskoj br. 7, obaveštavamo Vas, da će inspektor za zaštitu životne sredine Gradske uprave za inspekcijske poslove grada Leskovca izvršiti kontrolu i preduzeti zakonom propisane mere.
Postupajuci po Vašem zahtevu dostavljenom elektronskim putem preko SISTEMA 48, dana 08.02.2016 godine, a po pitanju ugrožavanja životne sredine bukom koja nastaje upotrebom muzičkih uređaja u kafani SUR "Lovac" u ul. Svetoilijskoj br. 7, obaveštavamo Vas, da je inspektor za zaštitu životne sredine Gradske uprave za inspekcijske poslove grada Leskovca izvršio kontrolu 12 i 13. 02.2016. godine u dane vikenda i tom prilikom utvrdio da nije bilo prekoračenja buke u životnoj sredini.