Систем 48

25.05.2015. 08:50
ЈП Урбанизам и изградња
U ulici Kragujevačkoj, na raskrisnici kod broja 2, u leskovačkom naselju Podrum nalazi se jedna rupa širine oko 2m za koju treba veština da se zaobiđe i to pod uslovom da vam u susret ne dolazi drugo vozilo. Upućujem vam molbu da je sanirate, ili da makar uđe u redovan plan održavanja ulica u gradu.
Kragujevačka je ulica u kojoj niste imali nikakve investicije od trenutka kada ste završili njeno asfaltiranje (pre dvadesetak godina, iako je trebalo da se pokrije još jednim slojem asfalta), nije čak nikada ušla ni u redovan plan održavanja ulica jer nikad niste kroz nju ni prolazili, pa Vas još jednom molim u ime svih komšija da sagledate ovaj naš problem.
Do sada ste znali u ovu ulicu samo da pošaljete inspekciju da kažnjava ljude kojima su stigla drva i kojima dajete rok od 2 dana da ih iseku, iscepaju i sklone sa ulice, iako vam trebaju čizme da prođete ulicom kada padne kiša, pod uslovom da ste preživeli upad u gorepomenutu rupu.
Ovaj zahtev sam već odavno slao direkciji, ali mislim da je osoba zadužena za čitanje mailova bila na obuci za korišćenje istog, pa zbog toga nisam dobio nikakav odgovor.
ИНВЕСТИЦИЈА У ПЛАНУ
Postupajuci po Vasem zahtevu od 25.05.2015. godine obavestavamo Vas da je ulica kragujevacka usla u plan redovnog odrzavanja gradskih ulica u 2015 godini . Po obavljenom izboru izvođača radova bice izvrseno krpljenje rupa asfaltnom masom.