Систем 48

06.04.2021. 22:36
Одељење за инспекцијске послове
Mozete li da izvrsite pritisak na bahato rukovodstvo Toplane da isteraju onu sljaku u Toplanu u ulici 28.marta jer ne mozemo vise da zivimo. Danas je duvao jak vetar i to je crna prasina letela kao u pustinju
РЕШЕН
Дана 06.04.2021.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављен је електроснким путем поднесак по питању поступања према Закону о управљању отпадом, односно по питању уклања отпадне шљаке из котловског постројења котларнице „Црвена Звезда“ Лесковац, у улици 28. Март бб, у Лесковцу.

Обавештавамо Вас да је након донетог решења Одсека за послове инспекције за заштиту животне средине Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца и наложених мера ЈКП „Топлана“Лесковац у поступку извршења наложених мера, те је на основу извршене контроле утврђено да је почев од 05.04.2021. године, по динамици и организацији послова ЈКП „Топлана“Лесковац и PWW DEPONIJA DVA DOO LESKOVAC, почело извожење отпадне шљаке на предвиђеној локацији. У складу са динамиком послова у наредном периоду, вршиће се одвожење отпадне шљаке, чију ће реализацију и извршење решењем наложених мера пратити надлежни инспектор за заштиту животне средине Одељења за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца.