Систем 48

20.04.2021. 18:05
Одељење за инспекцијске послове
Nakon januarskih poplava i izlaska komisije u selu Veliko Trnjane, dodeljena je državna pomоć za sanaciju poplavljenih stambenih objekata. Neposredno nakon рoplave došao jе čovek koji je nаpravio zapisnik o šteti. Tražio je da se isti potpiše, kao i ostala tri dokumenta, koja su u stvari predstavljala blanko рapire za punomоć advokatu, što je u suprotnosti sa opštim pravilima KODEKSA advokata. Nakon dobijanja rešenja o državnoj pomoći za naknadu štete, stigao je obračun o nagradi i naknadi troškova za rad advokata u iznosu od 16.500,00 dinara. Obračun od advokata dobila su i domaćinstva koja nisu dobila nikakvu pomoć od države. Pitamo se da li u dodeli državne pomoći advokat ima pravo na naknadu i nagradu. Molimo nadležne da razmotre naš slučаj. Unapred zahvalni, meštani sela.
НЕНАДЛЕЖАН

Дана 20.04.2021.године Одељењу за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца достављена је електроснким путем представка у којој су изнета питања везана за трошкове након санације поплављених подручја.
Имајући у виду наводе изнете у представци обавештавамо Вас да Одељење за инспекцијске послове Градске управе града Лесковца није надлежно за поступање по наводима изнетим у истој.