Систем 48

21.04.2021. 11:41
ЈП Урбанизам и изградња
Poštovani,

U ulici Durmitorska u Leskovcu nalazi se Carinarnica Niš - Carinska ispostava Leskovac kao organizacioni deo Ministarstva Finansija Republike Srbije. Zgrada carinske ispostave u kojoj se nalazi oko dvadesetak špedicija je udaljena oko stotinak metara od glavnog puta odnosno od ulice Đorđa Stamenković. Dalje niz ulicu je Carinski terminal sa Javnim Carinskim skladištem - jedinim javnim skladištem na jugu Srbije.
U Carinskoj ispostavi Leskovac se carini roba većine pravnih i fizičkih lica sa teritorije juga Srbije kao što su JURA, FALKE, APTIV, MLADOST CIGLANA, BIM-TEX, BELI BOR , nameštaj MITA Ii dr.
U toku dana preko Carinskog terminala pređe preko stotinu vozila iz gotovo svih krajeva Evrope koji moraju da prođu Durmitorskom ulicom. Trenutno u navedenom delu ulice ima više udarnih rupa koje mogu izazvati oštećenja na vozilima odnosno kamionima
koji se kreću ulicom. Ovim putem Vas molimo da nam izađete u susret i pomognete da nadležne službe izvrše krpljenje-sanacija udarnih rupa kako bi smo sprečili eventualna oštećenja na vozilima kao i na teretu koji se nalazi unutar kamiona koji se kreću ovim putem.Probali smo da unesemo fotografije ali nam uvek javlja da su velike (The file size is too large to upload).


S poštovanjem
У РАДУ
Poštovani, Vaš zahtev biće realizovan u tekućem periodu, u okviru letnjeg održavanja ulica i puteva za 2021.god.