Систем 48

03.06.2021. 08:12
ЈП Урбанизам и изградња
Dana, 26.02.2021 godine obavešteni ste o loše izvedenim radovima na delu betonske staze u donjem delu parka Devet Jugovića.
Do dan danas ništa nije učinjeno. Vremenski uslovi su učinili svoje pa je staza u još gorem stanju, jer u startu nije urađena na valjan način. Molim Vas da izdate nalog izvođaču da u što kraćem roku sanira određene delove staza. Nema potrebe da štedite izvođača.
Ukoliko se ne sanira u razumnom roku i na propisani način biće upoznata sredstva javnog informisanja.
Ne znam šta će te raditi sa stubovima za rasvetu pored betonskih staza.... Na pojedinim stubovima su zemljom prekriveni poklopcu za električnu instalaciju a stubovi su pod naponom... Suprotno svim propisima... Ne čekajte da se desi neki nesrećan slučaj...
У РАДУ
Poštovani, uvidom u stanje na terenu, uočena je razlika betona na stazi koja je posledica ručne izrade betona u različitim vremenskim uslovima.Sva oštećenja biće sanirana u skladu sa obavezama izvođača radova u garantnom roku.Takođe, biće pregledani svi stubovi rasvete i otkloniće se svi nedostaci koji budu uočeni, a koji bi mogli da ugroze bezbednost prolaznika.