Систем 48

27.07.2021. 11:38
Одељење комуналне полиције
Poštovani ,
obraćam se u ime stanara ulice Ilije Birčanina i nadom da ćete naći način da rešite problem koji imamo sa stanovnicima romske nacionalnosti. Njihovo problematično ponašanje dolazi do izražaja svake večeri počev od 22:00 sa trajanjem do jutarnjih časova(, 03:00-04:00). Možete proveriti u MUPu Leskovac koliko ima zabeleženih poziva na ovu temu.
Kad se kreću ulicom vrište , pevaju najjače što mogu , dozivaju se jedni na početku ulice drugi u školskom dvorištu i igralištu, šutiraju prazne limenke nakon popijenog sadržaja istih, lome staklenu ambalažu od pića , ostavljaju gomilu papira plastičnih i papirnatih čaša za sobom, pale pirotehnička sredstva bacuju na ulicu a nije im strano da bacaju u dvorišta ,na terase i simsove prozora kuća, igraju fudbal košarku , prebaciju loptu u dvorišta a onda kada nikoga nema da im da loptu sami uskaču u dvorišta i uzimaju loptu, a tek da čujete kada loptom udare u kapije i garažna vrata koji im tada predstavljaju golove, pustaju muziku sa mobilnih telefona koristeći bluetooth zvučnike, turiraju motore i automobile ulicom i oko skvera , .Ulicu koriste kao javni toalet a tek školsko dvorište i igralište .Ukoliko na trotoaru bude parkiranih automobila to im bude još zgodnije za vršenje fizioloških potreba. Imalo bi još dosta toga da se napiše(uništavanje društvene i privatne imovine ) ali smatram da je i ovo dovljno da se preduzmu određeni koraci za rešavanje problema.
НЕНАДЛЕЖАН
Поштовани,
Поводом Ваше пријаве коју сте нам електронским путем послали дана 27.07.2021 године, обавештавамо Вас да Комунална полиција није надлежна за решавање Вашег проблема, те да се поводом исте обратите МУП Републике Србије, ПУ Лесковац.